Verpleging aan huis

Heeft u verpleging en verzorging nodig, maar wilt u wel thuis blijven wonen?

VERPLEGING AAN HUIS

Heeft u verpleging en verzorging nodig, maar wilt u wel thuis blijven wonen? Wij bieden u de verpleging aan huis, die u nodig heeft, zodat dat mogelijk is. Niet iedereen is hetzelfde, laat staan de zorg die iemand nodig heeft. Zo kunt u een beroerte gehad hebben of herstellende zijn van een operatie. En iemand anders heeft bijvoorbeeld ‘slechts’ hulp nodig bij het aandoen van steunkouzen. U kunt bij allerlei dagelijkse handelingen hulp krijgen. Bij het aan- en uitkleden, douchen en wassen, het toedienen van injecties, het verzorgen van een wond of advies bij therapieën bijvoorbeeld.

Dankzij onze persoonlijke aanpak voelt u zich geen ‘nummer’. U wordt gehoord en samen met u zorgen wij voor gespecialiseerde verpleging. Dat kan tijdelijk zijn of permanent. Wij begrijpen dat u niet steeds iemand anders in uw huis wilt. Thuiszorg Healing Touch heeft als doel, dat u hooguit twee zorgverleners bij u thuis ziet in plaats van elke dag een ander. Verpleging en verzorging aan huis is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico voor. Heeft u nacht- of 24 uurs zorg nodig? Thuiszorg Healing Touch biedt dit ook.

Een aantal zorgvragen op een rij:

U bent minder zelfstandig in uw eigen verzorging.

U heeft hulp nodig bij het revalideren of het herstellen na ziekte.

U heeft moeite met het verzorgen van uw wonden of het toedienen van uw medicijnen.

U heeft advies of voorlichting nodig.

Veel gestelde vragen

Wanneer is het tijd voor thuiszorg?

Thuiszorg healing touch  is er voor iedereen die vraag heeft naar thuiszorg: ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, mensen die herstellen van een ziekenhuisopname of mensen in de laatste levensfase.

Heeft u of hebben uw ouders thuiszorg nodig?

Heeft u extra zorg nodig om zelfstandig te blijven wonen of komt u net uit het ziekenhuis? Samen met u regelen we de zorg, van indicatie tot het starten van de zorg. 

Wilt u weten wanneer u in aanmerking komt voor thuiszorg?

Heeft u thuis hulp of begeleiding nodig? Bijvoorbeeld omdat u een ziekte of beperking heeft door ouderdom? Dan heeft u misschien recht op thuiszorg. Dat is zorg bij u thuis.

Wilt u weten wat thuiszorg kost?

De kosten van thuiszorg worden vergoed uit verschillende bronnen. Dit is afhankelijk van de soort zorg die u ontvangt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de wijkverpleging, langdurige zorg en hulp in de huishouding. Voor een vergoeding is het wel noodzakelijk dat u een indicatie of een beschikking heeft voor de zorg. Bij de langdurige zorg en de hulp in de huishouding betaalt u voor de zorg die u thuis ontvangt een eigen bijdrage.

Wilt u weten wat 24 uurs zorg kost?

Standaard kosten voor begeleiding individueel, verzorging en verpleging bedragen:
€3.060,00 per maand.

Wilt u weten wie de thuiszorg betaalt?

  • Gemeente
  • Zorgverzekeraar
  • Wet langdurige zorg (Wlz)

Neem contact op

Stel hier gemakkelijk en snel uw vragen over thuiszorg bij Healing Touch.

13 + 9 =

+31 6 14 37 27 73