Palliatieve Zorg Aan Huis

Als u of uw naaste ongeneeslijk ziek is, dan wilt u de hoogst mogelijke kwaliteit van leven hebben in de dagen die u nog resten.

PALLIATIEVE ZORG AAN HUIS

Als u of uw naaste ongeneeslijk ziek is, dan wilt u de hoogst mogelijke kwaliteit van leven hebben in de dagen die u nog resten. Dat kan zijn bij uitbehandelde kanker of als u COPD of hartfalen heeft waar u niet van kunt genezen. Palliatieve zorg aan huis biedt u de kans om dingen te doen die u altijd nog wilde doen. In deze laatste levensfase wordt het leven voor u dragelijker gemaakt zonder dat u de controle over uw leven verliest. Het doel van palliatieve zorg is om de kwaliteit van leven te behouden en te verbeteren als dat kan. De palliatieve zorg aan huis behelst niet alleen aandacht voor het lichamelijke, maar ook voor het sociale aspect, het psychische gedeelte en spirituele dimensies. Bovendien ondersteunen de zorgverleners ook de naasten.

Dankzij onze persoonlijke aanpak voelt u zich geen ‘nummer’. U wordt gehoord en samen met u zorgen wij voor palliatieve zorg aan huis. Wij begrijpen dat u niet steeds iemand anders in uw huis wilt. Thuiszorg Healing Touch heeft als doel, dat u hooguit twee zorgverleners bij u thuis ziet in plaats van elke dag een ander.

Verpleging en verzorging aan huis is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico voor.

Veel gestelde vragen

Wanneer is het tijd voor thuiszorg?

Thuiszorg healing touch  is er voor iedereen die vraag heeft naar thuiszorg: ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, mensen die herstellen van een ziekenhuisopname of mensen in de laatste levensfase.

Heeft u of hebben uw ouders thuiszorg nodig?

Heeft u extra zorg nodig om zelfstandig te blijven wonen of komt u net uit het ziekenhuis? Samen met u regelen we de zorg, van indicatie tot het starten van de zorg. 

Wilt u weten wanneer u in aanmerking komt voor thuiszorg?

Heeft u thuis hulp of begeleiding nodig? Bijvoorbeeld omdat u een ziekte of beperking heeft door ouderdom? Dan heeft u misschien recht op thuiszorg. Dat is zorg bij u thuis.

Wilt u weten wat thuiszorg kost?

De kosten van thuiszorg worden vergoed uit verschillende bronnen. Dit is afhankelijk van de soort zorg die u ontvangt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de wijkverpleging, langdurige zorg en hulp in de huishouding. Voor een vergoeding is het wel noodzakelijk dat u een indicatie of een beschikking heeft voor de zorg. Bij de langdurige zorg en de hulp in de huishouding betaalt u voor de zorg die u thuis ontvangt een eigen bijdrage.

Wilt u weten wat 24 uurs zorg kost?

Standaard kosten voor begeleiding individueel, verzorging en verpleging bedragen:
€3.060,00 per maand.

Wilt u weten wie de thuiszorg betaalt?

  • Gemeente
  • Zorgverzekeraar
  • Wet langdurige zorg (Wlz)

Neem contact op

Stel hier gemakkelijk en snel uw vragen over thuiszorg bij Healing Touch.

4 + 14 =

+31 6 14 37 27 73