Nacht- Of 24 Uurs Zorg

Lukt het niet meer om voor uzelf te zorgen, maar wilt u graag thuis blijven wonen?

NACHT- OF 24 UURS ZORG

Lukt het niet meer om voor uzelf te zorgen, maar wilt u graag thuis blijven wonen? Wacht u op een opname? Wilt u niet afhankelijk zijn van familie en vrienden? Wilt u grip houden op uw leven in uw dagelijkse activiteiten? Dan is 24 uurs zorg een mogelijkheid. U heeft dan continue zorg, verpleging of begeleiding aan huis nodig. Onze zorgverlener is 24 uur aaneengesloten aanwezig en slaapt ook bij u in huis.

Dankzij onze persoonlijke aanpak voelt u zich geen ‘nummer’. U wordt gehoord en samen met u zorgen wij voor gespecialiseerde zorg aan huis. Dat kan tijdelijk zijn of permanent. Wij begrijpen dat u niet steeds iemand anders in uw huis wilt. Thuiszorg Healing Touch heeft als doel, dat u hooguit twee zorgverleners bij u thuis ziet in plaats van elke dag een ander.

Verpleging en verzorging aan huis is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico voor.

Bent u mantelzorger? Ook al is de persoon in kwestie een dierbare van u, het is zwaar om 24 uur per dag voor iemand te zorgen.

Een aantal 24 uurs zorg vragen op een rij:

U zit in uw laatste levensfase.

U heeft gevorderde dementie.

U heeft een aandoening die progressief verslechtert.

U heeft chronische psychische stoornissen waardoor u niet alleen kunt zijn.

Veel gestelde vragen

Wanneer is het tijd voor thuiszorg?

Thuiszorg healing touch  is er voor iedereen die vraag heeft naar thuiszorg: ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, mensen die herstellen van een ziekenhuisopname of mensen in de laatste levensfase.

Heeft u of hebben uw ouders thuiszorg nodig?

Heeft u extra zorg nodig om zelfstandig te blijven wonen of komt u net uit het ziekenhuis? Samen met u regelen we de zorg, van indicatie tot het starten van de zorg. 

Wilt u weten wanneer u in aanmerking komt voor thuiszorg?

Heeft u thuis hulp of begeleiding nodig? Bijvoorbeeld omdat u een ziekte of beperking heeft door ouderdom? Dan heeft u misschien recht op thuiszorg. Dat is zorg bij u thuis.

Wilt u weten wat thuiszorg kost?

De kosten van thuiszorg worden vergoed uit verschillende bronnen. Dit is afhankelijk van de soort zorg die u ontvangt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de wijkverpleging, langdurige zorg en hulp in de huishouding. Voor een vergoeding is het wel noodzakelijk dat u een indicatie of een beschikking heeft voor de zorg. Bij de langdurige zorg en de hulp in de huishouding betaalt u voor de zorg die u thuis ontvangt een eigen bijdrage.

Wilt u weten wat 24 uurs zorg kost?

Standaard kosten voor begeleiding individueel, verzorging en verpleging bedragen:
€3.060,00 per maand.

Wilt u weten wie de thuiszorg betaalt?

  • Gemeente
  • Zorgverzekeraar
  • Wet langdurige zorg (Wlz)

Neem contact op

Stel hier gemakkelijk en snel uw vragen over thuiszorg bij Healing Touch.

10 + 14 =

+31 6 14 37 27 73