Begeleiding Aan Huis

Heeft u thuis begeleiding nodig? Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat er weer structuur in uw dag komt?

BEGELEIDING AAN HUIS

Heeft u thuis begeleiding nodig? Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat er weer structuur in uw dag komt? Dat u ondersteuning krijgt bij het koken en boodschappen doen? Dat u leert omgaan met emoties en boosheid? In allerlei situaties kan begeleiding aan huis de oplossing voor u zijn. Die hoeft niet de hele dag nodig te zijn. In dat geval praten we over dagdelen. 24 uurs zorg aan huis is wel mogelijk .

Dankzij onze persoonlijke aanpak voelt u zich geen ‘nummer’. U wordt gehoord en samen met u zorgen wij voor gespecialiseerde begeleiding aan huis. Dat kan tijdelijk zijn of permanent. Wij begrijpen dat u niet steeds iemand anders in uw huis wilt. Thuiszorg Healing Touch heeft als doel, dat u hooguit twee begeleiders bij u thuis ziet in plaats van elke dag een ander.

Verpleging en verzorging aan huis is onderdeel van het basispakket van uw zorgverzekering. Er geldt geen eigen risico voor.

Een aantal zorgvragen op een rij:

U heeft ondersteuning nodig bij het koken.

U heeft hulp nodig bij het boodschappen doen.

U heeft structuur nodig in uw dag.

U wilt graag zelfstandig wonen, maar u bent er niet helemaal klaar voor.

Veel gestelde vragen

Wanneer is het tijd voor thuiszorg?

Thuiszorg healing touch  is er voor iedereen die vraag heeft naar thuiszorg: ouderen, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke beperking, mensen die herstellen van een ziekenhuisopname of mensen in de laatste levensfase.

Heeft u of hebben uw ouders thuiszorg nodig?

Heeft u extra zorg nodig om zelfstandig te blijven wonen of komt u net uit het ziekenhuis? Samen met u regelen we de zorg, van indicatie tot het starten van de zorg. 

Wilt u weten wanneer u in aanmerking komt voor thuiszorg?

Heeft u thuis hulp of begeleiding nodig? Bijvoorbeeld omdat u een ziekte of beperking heeft door ouderdom? Dan heeft u misschien recht op thuiszorg. Dat is zorg bij u thuis.

Wilt u weten wat thuiszorg kost?

De kosten van thuiszorg worden vergoed uit verschillende bronnen. Dit is afhankelijk van de soort zorg die u ontvangt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de wijkverpleging, langdurige zorg en hulp in de huishouding. Voor een vergoeding is het wel noodzakelijk dat u een indicatie of een beschikking heeft voor de zorg. Bij de langdurige zorg en de hulp in de huishouding betaalt u voor de zorg die u thuis ontvangt een eigen bijdrage.

Wilt u weten wat 24 uurs zorg kost?

Standaard kosten voor begeleiding individueel, verzorging en verpleging bedragen:
€3.060,00 per maand.

Wilt u weten wie de thuiszorg betaalt?

  • Gemeente
  • Zorgverzekeraar
  • Wet langdurige zorg (Wlz)

Neem contact op

Stel hier gemakkelijk en snel uw vragen over thuiszorg bij Healing Touch.

10 + 8 =

+31 6 14 37 27 73