Vacature lid Raad van Commissarissen (juridisch) bij thuiszorg healing touch.

Vacature lid Raad van Commissarissen (juridisch) bij thuiszorg healing touch.

Voor de Raad van Commissarissen van onze groep zijn wij op zoek naar een kandidaat met kennis en ervaring binnen de thuiszorg, bij voorkeur een ouderen. Het gezochte lid van de RVC heeft een inhoudelijke visie die aansluit bij de visie van onze groep.

Zij/hij heeft kennis van zorginhoudelijke en zorgwetenschappelijke trends en ontwikkelingen en kan die met ons vertalen naar een kwalitatief en innovatief toekomstig zorgaanbod voor onze cliënten en gezinnen. Daarnaast ziet zij/hij kritisch toe op de methodiek, kwaliteit, resultaten en tevredenheid van onze zorgprogramma’s.

RVC leden zijn gespreks- en sparringpartner voor de Directie en het team methodiek, kwaliteit en deskundigheid. Wenselijke competenties: Initiatief, visie, verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid, kwaliteitsgerichtheid.

Samenstelling Onze Raad van Commissarissen bestaat in totaal uit 1 voorzitter en 2 leden. De huidige 2 leden hebben ruime ervaring in bestuur, governance en finance en de gemeente en zorgverzekeringsmarkt. Wij zoeken een lid met juridische expertise en visie om samen onze zorg verder te innoveren en verbeteren. We streven naar een RVC samenstelling die een afspiegeling is van de samenleving.

Tijdsinvestering De Raad van Commissarissen vergadert vier maal per jaar met de directie. Deze vergaderingen vinden doorgaans plaats op de locatievoorburg. Tevens vindt bijscholing plaats en jaarlijks de zelfevaluatie.

Daarnaast komt de Raad van Commissarissen bijeen als ontwikkelingen in de organisatie daarom vragen. Tussendoor wordt tijd besteed aan informele consultatie op ad hoc basis (via telefoon of e-mail).

Bezoldiging De leden van de Raad van Commissarissen krijgen een vergoeding passend bij de omvang, inhoud, intensiteit en verantwoordelijkheid van het werk binnen de geldende richtlijnen van de WNT.

Werving en Selectie procedure De selectiecommissie bestaat uit de Directie, de voorzitter van de Raad van Commissarissen en een lid van de Raad van Commissarissen. Afhankelijk van het profiel zijn aanwezig: de manager of de zorg coördinerend leidinggevende en de voorzitter van de GOR.

7 + 2 =